Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Okolo přípravného zápasu Rangers ve Švédsku jsou zmatky

Okolo přípravného zápasu Rangers ve Švédsku jsou zmatky

Tady něco nesedí. Jedná se o evropskou tour hokejistů Rangers, kteří na Starém kontinentu ukončí přípravu na nový ročník a zároveň nový roční zahájí dvěma duely ve Stockholmu. Od první chvíle, kdy se začalo mluvit o tom, že Jezdci zahájí sezonu 2011/2012 v Evropě, očekávalo se, že jejich předsezonní plán bude obsahovat datum s časem zápasu proti Frölunda HC. Právě v tomto týmu načal svoji úspěšnou kariéru brankář Henrik Lundqvist. Ano, ten mač se má uskutečnit, nikdo si ale zatím nemůže být jistý datem. Ve Švédsku teď kolem všeho panují zmatky.
Oficiální webové stránky Frölundy informují o tom, že exhibice se hrát bude, a to buď 29. září, nebo o den později. Problém je, že 29. září sehrají Rangers přípravný duel v Praze se Spartou. Tato událost je už pěkných pár dní potvrzená a v prodeji jsou vstupenky. Těžko si lze představit, že by se zápas nekonal.

Ředitel komunikace Frölunda HC Peter Gyllander odpověděl serveru NYdailynews.com na mail, kde se novináři ptají na kolizi v datech, takto: „Budeme hrát s Rangers v pátek 30. září. Tak bylo rozhodnuto dnes, 26. května. Opravíme to příští týden.“

Nicméně, pořád je hodně divné, že v čase příprav, kdy se týmy nemají extrémně namáhat, čekají na Blueshirts dva zápasy během dvou dnů. Z Prahy do Göteborgu tvá let devadesát minut, takže proveditelné to je, ale časový stres bude až přespříliš zbytečný.

První duel nové sezony Rangers odehrají 7. října ve Stockholmu proti Los Angeles Kings. Ve Švédsku by tak zůstali celý týden. Pak je tu ještě možnost, že by severskou zemi opustili a na zápas proti Králům se zase vrátili, ale to už zní hodně bláznivě. Uvidíme. Každopádně hrát zápas 29. září a pak hned o den později, navíc v jiné zemi, se zdá být jako bláznivina.

Platnost uložené stránky vyprší: 28. 3. 2024 12:39:21