Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kamarádi, otvíračky, autogramiády. Lundqvist má napilno. A v létě bude svatba

Kamarádi, otvíračky, autogramiády. Lundqvist má napilno. A v létě bude svatba

Henrik Lundqvist je známý tím, že rád vyráží do společnosti. Díky svému zaměstnání, místu bydliště a vzhledu je často tváří různých reklam, titulních stránek časopisů. Vidět ho lze na filmových premiérách, koncertech, vernisážích nebo autogramiádách. Plný diář má i po sezoně. Ta nedávno skončená mu v hlavě vrtala hodně dlouho. Nemohl se smířit s tím, že útok na vysněný Stanley Cup se zase o rok odkládá. Po posledním utkání s Washingtonem odjel s přáteli za přáteli do Los Angeles. Pak se vrátil a pomáhal v restauraci Tiny´s, kterou spoluvlastní. Ve středu byl obletovanou celebritou u Huga Bosse a o den později rozdával podpisy na Long Islandu. A teď… pssst. Tajemství… V létě se bude ženit.
Nikoho jiného z kabiny Rangers neranilo vypadnutí z bojů o Stříbrný křapáč tak, jako Krále Henrika. Devětadvacetiletý Švéd se sice při podávání rukou s hráči Capitals usmíval, ale pak v mezi novináři filozofoval o svém věku a o tom, že těch šancí už nebude tolik. Krátce po skončení sezony odjel na druhý konec Spojených států, aby si v Los Angeles s kamarády trochu vyčistil hlavu. Na jedné párty neunikl pozornosti návštěvníka. „Jeho kamarádi navrhli, aby odešli do nedalekého sportovního baru sledovat zápasy play-off NHL. Do té doby byl v pohodě, ale po téhle poznámce otočil oči v sloup a pronesl, že to je to poslední, co chce dělat. Nakonec se podvolil většině,“ řekl svědek události.

Tuto středu byl známý elegán „šik“ a připraven v jednom z butiků Huga Bossena Green Street a spolu s herečkou Chloe Sevigny obdivovali akci mladých sběratelů. Úsměvy pořád nic moc, ale to je zapříčiněno samozřejmě i smrtí Dereka Boogaarda, který byl také pro Lundqvista skvělým spoluhráčem. Nicméně, švédský hokejista znovu zabral přední příčky u módních kritiků. Ti jeho vkus doslova milují a chválí ho na každém kroku.


Lundqvist s herečkou na Chloe Sevigny na oficiální akci.

19. května se centrem dění stalo Steiner Sports na Long Islandu. Už dlouho dopředu tam měl Lundqvist domluvenou autogramiádu. Hodinu a půl si ničil pravou ruku, usmíval se a snažil se vyhovět obrovskému množství žadatelů. „Byl jsem tam. Henrik s každým fanouškem mluvil a pózoval pro společné fotografie. Byl naprosto úžasný. Jsem moc rád, že jsem dostal tu šanci setkat se s ním,“ pospal situaci a své pocity přítomný Randy.


Henrik s jednou z návštěvnic autogramiády ve Steiner Sports.


V obležení fanoušků na autogramiádě.

Nejednomu návštěvníkovi neuniklo, že Henrik má na svém levé ruce prsten. Už v prosinci oběhla noviny zpráva, že gólman zaplatil několika svým přátelům let ze Švédska do New Yorku, pronajal restauraci a v ní požádal přítelkyni Theresu o ruku. Její okamžité „Ano“ pak mohli oslavit spolu s nejbližšími kamarády. Právě prsten v někom vyvolal spekulace o tom, že svatba už možná proběhla, ale to se nestalo. Ve Švédsku je zvykem, že snubní prsten nosí i páni. Na Twitteru pak Jim Cerny, pisatel pro oficiální web klubu, napsal, že svatba bude později během tohoto léta.

Platnost uložené stránky vyprší: 16. 4. 2024 07:33:21