Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Redakční tečka za sezonou III

Redakční tečka za sezonou III

National Hockey League ulehla k pomyslnému letnímu spánku a newyorským Jezdcům se bohužel ani po patnácti letech nepodařilo zopakovat památný úspěch z roku 1994, kdy Mark Messier coby kapitán Rangers pozvedl nad hlavu slavný Stanley Cup. Z jeho zisku se tentokrát radovali talentovaní Pittsburgh Penguins.

Koloběh NHL, New York Rangers a našich internetových stránek však pokračuje i nadále. V uplynulém ročníku jste jistě zaregistrovali vznik nové sekce Prospects, která informuje o budoucích hráčích - a snad i hvězdách - týmu. Přibyla i sekce Most Valuable Ranger, jenž zajímavě porovnává užitečnost hráčů klubu. Dalším malým vylepšením stránek bylo přidání slovníku hokejových výrazů, které někteří z Vás nemusí přesné znát. Včetně kompletního zpravodajství ze zahájení ročníku NHL v Praze dvojutkáním s Blesky z Tampy Bay jsme přinesli reportáže ze 75 zápasů Blueshirts (včetně play-off).

Zároveň Vám, našim čtenářům, chceme touto cestou poděkovat za neutuchající zájem o naše stránky a slibujeme, že v nadcházejícím ročníku se budeme snažit naše zpravodajství ještě více vyšperkovat.

A co bude s webem v takzvané okurkové sezóně? Zajisté Vás budeme informovat o draftu z kanadského Montrealu, který se bude konat ve dnech 26. a 27. června, a našemu zájmu neujde ani otevření trhu s volnými hráči 1. července. Dále se budete moct těšit na analýzy či profily hráčů.

S přáním příjemného léta

REDAKCE www.newyorkrangers.cz

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 01:55:24