Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Série dospěla k sedmému zápasu

Série dospěla k sedmému zápasu

V šestém utkání série si Hartford Wolf Pack vybojoval šanci na postup výhrou 3:1. Po minulém utkání došlo k vynuceným i nevynuceným změnám v sestavě. V brance se objevil Chris Holt namísto zraněného Montoyi a nepřesvědčivého Ghersona. Z obrany vypadl třetí pár Purinton (suspendace za incident v minulém utkání) a Taylor (zřejmě z výkonnostních důvodů). V obraně tak po dlouhé době nastoupil univerzál a kapitán Craig Weller. V útoku si odbyl premieru v play off Hugh Jessiman.
První třetina byla stejně jako v minulém utkání v režii hostů. Ti ji vyhráli 2:0 po brankách Genowaye v 9. minutě a Moora v 13. minutě. Do skóre se nepromítla tři vyloučení; jedno na straně domácích a dvě na straně hostů (obě Marc Staal). Druhá třetina byla podobná té první v opatrnosti z obou stran, až v 9. minutě skóroval nejlepší hráč série v domácím dresu Alexander Daigle. O tři minuty později vrátil hostům dvoubrankový náskok Chad Wiseman. Víc v této třetině k vidění nebylo. Za zmínku stojí jen tři vyloučení domácích a jedno hostů, která opět nebyla potrestány.

Třetí třetina byla ve znamení obou brankářů, kteří gól nepustili. Opět byly k vidění čtyři přesilové hry: tři na straně hostů a jedna na straně domácích. Poprvé v sérii nebyla využita ani jedna přesilovka ani jedním týmem.

Hartfordu se tak povedlo vyhrát nejvyrovnanější utkání série (střely na branku 32:30 pro hosty) a dotáhnout sérii k sedmému rozhodujícímu utkání. Velmi dobrý výkon podal ve svém prvním utkání play off brankář Chris Holt. Po zásluze byl mezi hvězdami utkání spolu s Moorem a domácím Daiglem.

Sestava:

Holt

Staal-Girardi
Degon-Granier
Weller-Liffiton

Dawes-Dubinsky-Genoway
Wiseman-Helminen-Smyth
Sonnenberg-Giroux-Moore
Korpikoski-Falardeau-Jessiman

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 07:17:41