Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NHL se stávce asi nevyhne

NHL se stávce asi nevyhne

Start příštího ročníku je stále v nedohlednu, další schůzka o kolektivní smlouvě se konala v Montrealu a opět nic závratného nepřinesla. Stejně jako předchozí meetinky skončila bez výsledku a bez jakékoliv dohody, která by vlila fanouškům i hráčům trochu optimismu do žil.
Se stále se blížícím oficiálním datem zahájení soutěže se četnost schůzek hráčské asociace s vedením NHL neustále zvyšuje a jednání se stávají stále delšími. Ta poslední trvala celé tři dny a zástupci obou stran strávili u jednacího stolu kolem 20 hodin.

Hlavním bodem, který se zdá být nevyřešitelným jsou platové stropy hráčů. Majitelé klubů nehodlají ustoupit a hráčům se samozřejmě tento požadavek nelíbí. Pro kluby by to znamenalo ušetření mnoha výdajů za sezonu, ale hráči nechtějí přijít o své peníze. Tato patová situace se asi jentak nevyřeší, a tak nám nezbývá než čekat dokud jedna či druhá strana neustoupí a k dohodě následně dojde. Málokdo už věří, že NHL začne ve stanoveném termínu a pokud tomu tak bude nezbývá mi než přát si, abych NHL a své oblíbené Rangers viděl co nejdříve.
Zdroj: www.nhl.cz
Platnost uložené stránky vyprší: 28. 3. 2024 18:39:44