Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aktuality | New York Rangers | první Česko-Slovenský fanouškovský web

Aktuality

Sezona pro Filipa Chytila skončila

Filip Chytil je pro zranění v horní části těla mimo hru do konce základní části sezóny New York Rangers. Rangers uvedli, že útočník podstoupil důkladné vyšetření poté, co mu v pátek v Madison Square Garden pomohli opustit ledovou plochu, což je komplikace zranění, kvůli kterému od začátku listopadu nehrál v základní sestavě.

Preview sezóny 2023-24: Kandidáti na průlom, obavy a předpovědi podle Vincenta Z. Mercogliana

Nová sezóna NHL začala v úterý večer, ale New York Rangers si musí ještě chvíli počkat. Premiéra v sezóně 2023-24 je čeká ve čtvrtek (v pátek ráno u nás), kdy se vydají do Buffala, kde se utkají s týmem Sabres.

Nová sezona, nový kouč. Rangers na prahu přípravných zápasů

Mentalita Rangers v prvním tréninkovém kempu pod vedením trenéra Petera Lavioletta je pracovní a profesionální. Jsou sehraní, už pracují na učení systémů, pilují detaily. Laviolette chce, vyžaduje a s potěšením vidí, že je to na úrovni vážnosti a soustředění.

Před sezonou: New York Rangers

Jedním z prvních kroků Petera Laviolettea ve funkci trenéra New York Rangers byla večeře s kapitánem Jacobem Troubou. Vyšli si spolu s manželkami, a když se hovor stočil na Rangers, Laviolette, osmý v historii NHL se 752 výhrami, řekl, že ví, že jeho myšlenky o týmu, který zdědil, se shodují s Troubovými.
Od 1. srpna do 1. září poskytuje NHL.com podrobnou analýzu soupisek, vyhlídek a fantasy pro každý z 32 týmů. Článek je překladem originálu ze série 32 in 32 z webu nhl.com.

Tři otázky pro New York Rangers

Něco málo přes měsíc do prvního přípravného zápasu, pár týdnů do začátku kempu. Několik finančně přijatelných podpisů máme za sebou, máme nového kouče. Přesto Rangers čelí několika neznámým.
Článek je překladem originálu ze série 32 in 32 z webu nhl.com.

Rangers jsou bez trenéra. Drury se Gallantem dohodl na ukončení spolupráce

Gerard Gallant po dvou sezonách končí jako trenér New York Rangers, oznámil tým v sobotu. Žádný nástupce nebyl jmenován.

Brooks: Černý Petr pro Gauthiera?

Novinář Larry Brooks se ve svém sloupku rozepsal o situaci kolem hráčů Vitali Kravtsov - Julien Gauthier - Barclay Goodrow - Dryden Hunt. Jak by podle vás měly vypadat první dvě řady, pokud by zůstala v začátku sezony zachovány kid line?

Tipovačka (opět o ceny?)

V době minulé se v tipovačce hrálo o drobnosti týkající se Rangers, které se povedlo sehnat ve spolupráci s nějakým e-shopem. Nyní je šance, že bychom opět mohli tipovat o něco hmatatelnějšího než jen dobrý pocit, že známe možnosti Rangers a jejich soupeřů. Nic není v tuto chvíli jisté, ale pokud vás zajímá více, přečtěte si včas následující informace.

Rangers mají po čtyřech letech kapitána

Prezident a generální manažer New York Rangers Chris Drury dnes oznámil, že obránce Jacob Trouba byl jmenován 28. kapitánem v historii klubu.

Koho získali Rangers v draftu 2022? Seznamte se

Poprvé od roku 2016 si New York Rangers ve čtvrtek nevybrali v prvním kole draftu NHL 2022 nikoho. V pátečním 2. až 7. kole, byli Rangers aktivní. Čtvrteční výměna, při níž byl do Colorada Avalanche výměnou za tři volby poslán brankář Alexandar Georgijev, přidala třetí a páté kolo letošního draftu. (Druhým je volba ve třetím kole v roce 2023.) Tím se počet pátečních výběrů Rangers zvýšil na šest, počínaje celkovým číslem 63 na konci druhého kola.

Rozpis zápasů sezony 2022/2023

New York Rangers oznámili svůj program pro základní část sezóny 2022-23. New York zahájí svou 96. sezónu ve středu 12. října (našeho času) v Madison Square Garden proti Tampě Bay Lightning. Půjde o odvetu finále Východní konference 2022. Začátek utkání je naplánován na 1:30.

Mr. Ranger 2022 - Chris Kreider

Útočník New York Rangers Chris Kreider byl jmenován vítězem prvního ročníku ceny Roda Gilberta "Mr. Ranger", která se uděluje hráči Rangers, "který nejlépe ctí Rodův odkaz tím, že je příkladem vůdčích vlastností na ledě i mimo něj a významně přispívá k humanitární činnosti své komunity".

Trade deadline 2022 - Rangers posilovali s rozumem

Uzávěrka přestupů skončila ve večerních hodinách našeho času, ale některé transakce se zveřejňují po jejich schválení až po uzávěrce. Rangers nakonec nepředvedli žádnou bláznivou jízdu a Drury rozumně doplnil útok i obranu. Kdo přišel a za jakou cenu?

Legenda v brankovišti, Henrik Lundqvist, definitivně končí hráčskou kariéru

Dnes 20. srpna v 15 hodin oznámil dlouholetý brankář Rangers, král New Yorku, definitivní konec v brankovišti. Stalo se tak ve švédském Göteborgu v místě, kde jeho hokejový sen začal. Článek obsahuje část, kterou sepsal J. K. Kožíšek do Henrikova profilu v začátcích jeho kariéry na Broadwayi a také rozhovor, který poskytl dnes Lundqvist Larry Brooksovi pro deník The Post.

Historický krok při podpisu Shesterkina. Proč je to výhra pro obě strany?

Dohoda, která je výhodná pro obě strany. Rangers získají brankářskou jedničku za cenu, která klubu poskytne v nejbližší budoucnosti důležitý prostor pod platovým stropem, zatímco Igor Shesterkin dostane odpovídající kompenzaci s možností maximalizovat svou hodnotu na volném trhu za čtyři roky.

Hlavně žádnou paniku při jednání o Eichelovi

Larry Brooks se ve svém sloupku v New York Post dívá na začátek volného trhu, jednání o Jacku Eichelovi a připomíná situaci, ve které byl Glen Sather a která vedla k výměně Ricka Nashe.

Seznamte se: Gerard Gallant

Čekání na nového kouče je u konce. V pondělí 14. června Chris Drury dospěl k dohodě s Gerardem Gallantem. Kanadský kouč se tak stal 36. hlavním trenérem organizace.

Draft loterie 2021; a kdo může být jedničkou draftu?

V jednu hodinu po půlnoci našeho času, 3. června, proběhne loterie letošního draftu. Kdo má nejlepší šance, jaké postavení mají Kraken, mohou Rangers pomýšlet na top volbu a v jakém případě se bude los opakovat? Stručný přehled toho, co nás v noci čeká.

O osudu kouče mohou (pomoci) rozhodnout veteráni v týmu

Larry Brooks se ve svém sloupku dívá na situaci trenéra Davida Quinna a retrospektivně s koncem Tortorelly po sezoně 2012/2013 poukazuje na to, že pokud bude Drury ohledně kouče na vážkách, může najít další indicie přímo v šatně.

Šok na Manhattanu: Gorton a Davidson odvoláni

Podle Larryho Brookse z New York Post se majitel klubu Jim Dolan rozhodl vyhodit prezidenta klubu Johna Davidsona a generálního manažera Jeffa Gortona. Vše nasvědčuje také tomu, že prohlášení klubu k situaci s Wilsonem byla práce právě majitele klubu a oba vyhození členové NYR se od prohlášení distancovali.

Na prahu nové sezony. Jak bude vypadat ročník 2020/2021?

Hráčská asociace NHLPA odsouhlasila plán na zkrácenou sezonu 2020/2021. Při všem níže uvedeném je potřeba stále mít na paměti, že nic není 100% a případné karantény jednotlivých týmů mohou dělat paseku i během rozehrané sezony.

Éra Henrika Lundqvista končí

Výměna Marca Staala ještě ani nevychladla a Rangers hlásí druhý výrazný krok v obměně kádru. Klub po 15 letech opouští král Henrik, s nímž se Rangers domluvili na vykoupení ze smlouvy. Generační obměna tak zasáhla i brankoviště.

Získají Rangers konečně jedničku draftu, která se dostane do NHL?

Před posledním zápasem kvalifikace playoff se vyjasnila pozice Rangers, na níž figurují před pondělním losem jedničky draftu 2020.

Draft 2020 nalosován. Co to znamená pro Rangers?

Draft, který se měl odehrát tento víkend v Montrealu, byl z dříve popsaných důvodů odsunut a tak proběhl alespoň los. A je tak jasné, kdo získal první volbu. Tedy, částečně jasné. Bude totiž potřeba druhé losování, které proběhne po skončení předkola playoff. Jednička draftu tedy může zamířit právě na Manhattan. Co by se muselo stát?

Hokej se pomalu vrací. Jak by měl vypadat zbytek sezony a los draftu?

Již v minulém týdnu hráčská asociace kývla na návrh playoff s 24 týmy. Dnes ve 21 hodin našeho času proběhl konferenční hovor generálních manažerů a ve 22:30 vydala NHL prohlášení týkající se formátu zbytku sezony a draftu. Jak by to tedy mělo vše být?

Platnost uložené stránky vyprší: 19. 3. 2024 09:13:15